Оберіть свою мову

Article icon
  • Новина
  • Arbor Networks
  • Netscout

 Звіт дослідження Forrester Total Economic Impact:  NETSCOUT забезпечує захист від DDoS атак що дає 223% рентабельності інвестицій та скорочення середнього часу відновлення на 85%

 Протягом більше 20 років більшість інтернет-провайдерів світу, хмарних провайдерів, великих підприємств та урядів покладаються на передові технології продуктів захисту від розподілених атак відмови в обслуговуванні (DDoS) компанії NETSCOUT Arbor, щоб захистити свої сервіси та клієнтів від DDoS-атак. Без сумнівів, рішення NETSCOUT Arbor для захисту від DDoS-атак є найдосконалішим, інтелектуально автоматизованим та адаптивним рішенням захисту в галузі. На підтвердження цього в нас є безліч успішних історій та нагород.

Але обираючи рішення для захисту від DDoS-атак, організації повинні оцінити як його технічні, так і фінансові переваги, перш ніж приймати остаточне рішення.

 Для обґрунтування покупки керівництву компанії потрібен бізнес-кейс. Цей бізнес-кейс унікальний для кожної бізнес-моделі організації, профілю ризиків тощо. Щоб підтвердити обґрунтування та бізнес-кейс, стороннє підтвердження та тематичні дослідження можуть відігравати вирішальну роль у процесі затвердження.

 З огляду на це, NETSCOUT доручила Forrester Consulting провести дослідження Forrester Total Economic Impact (TEI) щодо рішення NETSCOUT Arbor для захисту від DDoS-атак, а саме продуктів Arbor Sightline, Threat Mitigation System (TMS) та Insight.

Технічні та фінансові переваги:

  • Рентабельність інвестицій (ROI) 223%
  • Окупність протягом року
  • Переваги на суму 17,44 мільйона доларів США протягом трьох років
  • Переваги включали скорочення простоїв послуг для провайдера послуг та його клієнтів, отримання доходів та підвищення продуктивності NetSecOps

 Деякі моменти щодо фінансових переваг:

 Більша частина переваг (приблизно 13 мільйонів доларів США) надходить від скорочення простоїв, пов’язаних із DDoS-атаками. Ці простої можуть стосуватися клієнтів провайдера послуг або основних послуг провайдера.

 Переваги були пов’язані з автоматизованим виявленням DDoS-атак та можливостями хірургічного пом’якшення рішення, яким приписують покращення середнього часу вирішення (MTTR) на 75-80%.

 Рішення підвищило продуктивність команд безпеки та ITOps під час пом’якшення DDoS-атак.

 Можливість монетизувати рішення та отримувати додатковий дохід (приблизно 7,2 мільйона доларів США) від керованої послуги захисту від DDoS-атак була ще однією важливою перевагою.

 Для того, щоб отримати ці остаточні цифри, Forrester провела ґрунтовне дослідження, яке включало опитування експертів NETSCOUT та чотирьох клієнтів NETSCOUT, які активно використовували продукти Arbor Sightline, TMS та Insight.

Forrester поставив запитання щодо:

  • Їхнього досвіду покупки, розгортання та технічної підтримки продуктів.
  • Проблем, з якими вони стикалися до покупки продуктів Arbor.
  • Переваг, які вони отримали після покупки рішення Arbor.

 Окрім дуже позитивного фінансового аналізу, дослідження також містить багато цікавих цитат, які доповнюють та підтверджують ґрунтовні розрахунки:

“Завдяки функції автоматичного пом’якшення, 90–99% атак просто поглинаються платформою автоматично без будь-якого втручання людини. Подумайте про все робоче навантаження, яке зникло”, — мережевий спеціаліст, телекомунікаційні послуги.

 "Arbor Insight, Arbor Sightline та Arbor TMS допомагає нам визначити точний тип DDoS-атаки. Я можу досягти гранулярності того, який підпис використовувався в атаці, а потім вирішити, який метод пом’якшення буде найефективнішим. Якщо я можу автоматично організувати це для TMS, це допомагає мені скоротити час пом’якшення. Протягом максимум 1 хвилини я можу пом’якшити цю атаку”,  — менеджер з операцій безпеки, регіональний ISP.

“Преміум-сервіс, який забезпечується Arbor Insight, це потік доходів, і це досить сильний і вигідний потік доходів”, — мережевий спеціаліст, телекомунікаційні послуги.

 “Як ISP, вам обов’язково мати захист від DDoS-атак, щоб ви могли виконувати юридичні та договірні зобов’язання перед своїми клієнтами, а також глибокий аналіз, який дозволяє нам планувати потужність. Тож, я думаю, будь-який фінансовий директор, безумовно, побачить, що рішення NETSCOUT DDoS Protection – це вигідне вкладення”, — інженер з мережевої безпеки, супутниковий телеком.

 Дослідження Forrester Total Economic Impact показало, що рішення NETSCOUT Arbor для захисту від DDoS-атак є не лише технічно передовим, але й має значну фінансову вигоду для організацій. Завдяки значному скороченню простоїв, покращенню продуктивності та можливості монетизувати рішення, Arbor може забезпечити рентабельність інвестицій 223% та окупність протягом одного року.

Шлях NETSCOUT до вітчизняного IT-ринку разом з компанією NWU

 Компанія NWU, яка є офіційним дистриб'ютором NETSCOUT в Україні, першою вивела на вітчизняний IT- ринок Arbor anti-DDoS, відоме рішення від NETSCOUT. Нова єдина платформа мережевої видимості Visibility Without Borders (VWB), яка тепер представлена на ринку, увібрала в себе досвід та напрацювання попередніх рішень Arbor anti-DDoS, та містить функціонал DDoS Protection. Завдяки зусиллям NWU вітчизняний бізнес та державні установи мають можливість купити Arbor anti-DDoS в Україні та отримати сучасний захист від ддос-атак.

 NETSCOUT захищає підключений світ від кібератак і збоїв у продуктивності та доступності за допомогою унікальної платформи видимості та рішень, які базуються на передовій технології глибокої перевірки пакетів у масштабі. NETSCOUT обслуговує найбільші у світі підприємства, постачальників послуг та організації державного сектору.

Отримати більш детальну інформацію або замовити тестування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.