Оберіть свою мову

Article icon
  • Новина
  • Новина

 Поєднання рішень Tufin та AKIPS розширює можливості комплексного аналізу, управління та автоматизації для команд безпеки та ІТ-підрозділів.

  Tufin, лідер у галузі автоматизації політик мережевої та хмарної безпеки, оголосила про придбання AKIPS, провідного світового постачальника рішень для мережевого моніторингу. Придбання AKIPS підтримує місію Tufin щодо надання мережевим командам можливості наскрізної видимості, практичної аналітики, безперервної відповідності вимогам та кращої у своєму класі автоматизації, прискорюючи безпечне розгортання критично важливих бізнес-додатків, які безпосередньо впливають на доходи.

 "Корпоративні мережі продовжують розширюватися, що ускладнює ефективне управління та забезпечення безпеки всього середовища. Командам безпеки потрібні швидкі та економічні інструменти візуалізації та управління, щоб йти в ногу з цим розширенням. Рішення для моніторингу мережі AKIPS зміцнить наші можливості надавати клієнтам комплексний огляд їхніх операцій, допомагаючи прискорити виявлення та усунення проблем”, - сказав Ray Brancato, генеральний директор Tufin.

 Завдяки глобальній базі, що налічує понад 250 клієнтів, та продуктам понад 90 постачальників, включаючи Fortinet, Palo Alto, Check Point та Cisco, AKIPS може точно надавати в реальному часі інформацію про продуктивність мережі, надаючи командам безпеки можливість активно розв'язувати потенційні проблеми з продуктивністю мережі до того, як вони почнуть впливати на роботу кінцевих користувачів. Поєднання Tufin і AKIPS створює дійсно унікальну пропозицію на ринку, яка поєднує в собі рішення, що доповнюють одне одного та надає клієнтам інструменти, необхідні для повного контролю над своїм середовищем безпеки.

 "Рішення AKIPS ідеально поєднується з наскрізними інструментами візуалізації та автоматизації, які надає Tufin. ІТ-командам з кожним днем доводиться прикладати все більше і більше зусиль, а для цього потрібна інформація та автоматизація. Співпрацюючи з Tufin, наші клієнти зможуть скористатися перевагами кращої в галузі технології автоматизації політик мережевої безпеки для вирішення цих завдань", - додав Mark Birkinshaw, генеральний директор AKIPS.

 Підприємствам потрібні передові рішення, які можуть забезпечити розуміння як мережевої, так і хмарної безпеки, а також надати можливість автоматизувати ручні та рутинні завдання. Платформа Tufin допомогла більш ніж 2900 клієнтам з різних галузей підвищити ефективність та результативність своїх операцій із забезпечення безпеки, підвищивши прозорість та готовність до дотримання вимог.

 Попит на платформу управління політиками безпеки швидко зростає, оскільки все більше компаній управляють крос-платформними середовищами, що охоплюють як локальні середовища, так і Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform та інші гібридні платформи.

 “Корпоративні команди безпеки не розширюються, але їхні обов'язки збільшуються. Водночас безвідмовна робота, продуктивність і безпека стають все більш важливими для успіху будь-якого бізнесу. Ось чому рішення, які можуть забезпечити видимість та управління з єдиної точки доступу, одночасно автоматизуючи завдання від виявлення вразливостей до безпечного розгортання, будуть такими важливими. Ми вважаємо, що Tufin має хороші можливості для того, щоб скористатися необхідністю підвищення ефективності та результативності сучасних гібридних мереж", - сказав Ray Brancato.

 Нещодавно Tufin Orchestration Suite був відзначений нагородою Top InfoSec Innovator Award 2023 за інноваційну мережеву безпеку та управління та премії Security Today CyberSecured 2023 за управління політиками,  також були оголошені нові функції, які спрощують командам мережевої безпеки керування сучасними складними гібридними середовищами.

Tufin Orchestration Suit - унікальне рішення для українського IT-ринку в портфелі компанії NWU

 Tufin Orchestration Suit - по справжньому передове та унікальне рішення від світового лідера кібербезпеки на вітчизняному IT-ринку, представлене в портфелі компанії NWU, що є офіційним дистриб'ютором Tufin на території України. Завдяки чому у вас є можливість купити Tufin в Україні. Tufin Orchestration Suit є бажаним рішенням для SOC-команди будь-якої компанії України.

Купити Tufin або для більш детальної інформації та консультації щодо нового функціоналу Tufin TOS R23-2 звертайтесь на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.