Оберіть свою мову

Article icon
  • Новина
  • Infinidat

 Компанія Infinidat, провідний постачальник корпоративних сховищ даних, сьогодні оголосила про те, що отримала престижну 5-зіркову нагороду від CRN®, бренду The Channel Company, у своєму «Керівництві з партнерських програм 2024 року».

  Infinidat отримала цей 5-зірковий рейтинг вже третій рік поспіль завдяки створенню партнерської програми, яка виходить за рамки звичайного і сприяє розвитку міцних, прибуткових та успішних партнерських відносин з каналами збуту.

 Щорічний посібник CRN надає інформацію постачальникам ІТ-рішень, які вивчають партнерські програми технологічних вендорів, такі як програма для партнерів Infinidat, що пропонує високу цінність та відповідає їхнім бізнес-потребам і цілям.

 «Ми в захваті від того, що нашу програму для партнерів Infinidat визнано CRN як 5-зіркову програму для каналу збуту вже третій рік поспіль», – сказав Eric Herzog, директор з маркетингу Infinidat. «Наша виняткова програма для партнерів пропонує високоякісну підготовку експертів, технічне навчання, навчальні ресурси, потужну маркетингову підтримку та підтримку до і після продажу, які, за словами наших партнерів, є одними з кращих програм для каналів збуту у світі. Infinidat, як орієнтований на канали збуту постачальник корпоративних сховищ даних, відіграє критичну роль у підвищенні росту та прибутковості наших партнерів».

 Для створення рішень світового класу для підприємств, постачальники ІТ-рішень все частіше співпрацюють з Infinidat завдяки унікальному поєднанню кращих в своєму класі платформ, ресурсів, послуг найвищого рівня та підтримки, що перевершують їхні очікування та очікування їхніх корпоративних клієнтів. Навчання, сертифікації, допомога з продажами та маркетингом, а також технічна підтримка через 5-зіркову програму виділяють Infinidat серед конкурентів і надають партнерам каналу збуту особливі конкурентні переваги.

 «Потрапляння до цього списку відображає цінність визначених партнерських програм вендорів та їхню відданість розвитку разом з постачальниками рішень та підтримці успіху каналу ІТ-збуту», – сказала Jennifer Follett, віце-президентка з контенту США та виконавча редакторка CRN у The Channel Company. «Це визнання дозволяє постачальникам рішень знаходити вендорів, які йдуть в ногу з мінливими вимогами їхнього бізнесу та клієнтів. За допомогою «Керівництва з партнерських програм CRN 2024 року» постачальники рішень можуть отримати ґрунтовне уявлення про унікальні сильні сторони кожної партнерської програми та вендорів, які демонструють відданість своєму партнерському співтовариству».

Відгуки від партнерів каналу збуту Infinidat були надзвичайно позитивними:

  • Bob Elliott, віце-президент з продажу систем зберігання даних та кіберстійкості Mainline Information Systems: "Ми пишаємося співпрацею з Infinidat вже майже десять років, користуючись їхньою якісною підтримкою. Приємно бачити, що Infinidat отримує постійне визнання з боку ведучого видання про партнерів за їхню видатну партнерську програму. Ми вважаємо програму Infinidat всебічною, дуже корисною та наповненою актуальними інструментами підтримки, які допомагають нам забезпечувати відчутну цінність для наших клієнтів та сприяти зростанню бізнесу. Infinidat знає, чого потребують партнери та чого вони очікують від партнерської програми."

  • Ted Carlson, президент Marcum Technology: "Партнерство з Infinidat стало одним з найкращих кроків, які ми зробили, щоб отримати доступ до виняткових корпоративних рішень для зберігання даних. Партнерська програма Infinidat, яку компанія надає для підтримки нашого співробітництва, пропонує відзначені нагородами рішення для корпоративного ринку. Ми знаємо, що можемо розраховувати на Infinidat та їхню 5-зіркову програму для каналу."

Ці відгуки підкреслюють наступні переваги партнерства з Infinidat:

  • Якісна підтримка: Партнери Infinidat цінують виняткову підтримку, яку вони отримують від компанії.

  • Всебічна партнерська програма: Програма Infinidat розроблена для того, щоб допомогти партнерам досягти успіху, пропонуючи їм широкий спектр ресурсів та інструментів.

  • Відповідні інструменти підтримки: Infinidat надає партнерам актуальні інструменти підтримки, які допомагають їм надавати кращі послуги своїм клієнтам.

  • Доступ до кращих в своєму класі рішень: Партнери Infinidat мають доступ до кращих в своєму класі рішень для зберігання даних, які допомагають їм задовольнити потреби своїх клієнтів.

  • Відданість партнерам: Infinidat демонструє свою відданість партнерам, надаючи їм 5-зіркову програму для каналу.

  • Загалом, Infinidat пропонує партнерам каналу збуту потужну та вигідну партнерську програму, яка може допомогти їм досягти успіху.

Новітня корпоративна система зберігання даних Infinidat для IT-ринку України від компанії  NWU

 Завдяки зусиллям компанії NWU, що є офіційним дистриб'ютором Infinidat на території України,  на ринку з’явилася комплексна система зберігання даних Infinibox  -  корпоративне сховище петабайтного масштабу з вражаючими можливостями що є вагомою конкурентною перевагою для бізнесу. 

 Вiдтепер купити в Україні сдх Infinibox може кожна компанія, яка потребує надійної та швидкої схд для свого бізнесу.

 Infinidat допомагає підприємствам та постачальникам послуг розширювати свої конкурентні переваги, які базуються на даних, що масштабуються. Архітектура програмно-визначеного сховища Infinidat забезпечує мікросекундну затримку, 100% доступність і масштабованість при значно нижчій сукупній вартості володіння порівняно із конкуруючими технологіями зберігання. Компанія пропонує портфель корпоративних рішень для зберігання даних для основних та додаткових систем зберігання.

 Купити схд InfiniBox SSA II або отримати більш детальну інформацію та замовити тестування Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.